Ryhmäliikunta siirtyi Colosseumille

Katso ryhmäliikunnan aikataulut lukujärjestyksestä. Tervetuloa niin uudet kuin kokeneet asiakkaat.


Imatran Fysioteekki Oy 30 vuotta 15.9.2017

Yli 6000 asiakkaan kohtaaminen 30 vuoden aikana on ollut merkittävä ja erittäin antava kokemus laitoksemme historiassa. Laitoksemme on ollut monessa kehityskaaressa edelläkävijä. Toimintamme johtava ajatus – Terve sielu terveessä kehossa – on luonut osaavan manuaalisen hoitotaidon sekä vahvistanut liikunnan merkitystä hyvinvoinnin kehittäjänä ja ylläpitäjänä. Kiitos siitä kuuluu sitoutuneelle henkilökunnalle, joka on jaksanut kaikki vuodet palvellen ammattitaidolla ja ystävyydellä. Mottomme on: Kauan kulkenut jaksaa enemmän ja kauemmin.

Suuri kanta-asiakasjoukko on ollut erittäin tärkeä silta yrityksemme kehityksessä. Nykypäivän tilanteessa olemme vedenjakajalla. Napinkulman kiinteistö on purku-uhan edessä ja se koko 30-vuotinen historia, jonka laitos on toiminut kiinteistössä, uhkaa hävitä purkamisen myötä. Aika näyttää mihin Ateena-klubi asettuu.

Haluamme esittää suuret kiitokset asiakaskunnallemme Fysioteekin palvelujen käyttäjinä sekä yhteistyökumppaneillemme yhteisistä vuosikymmenistä.

Lämpimästi tervetuloa hoidettavaksi tai liikutettavaksi!